Tack!

lejasbirdie

Nu har jag landat i min lägenhet och jag sitter här med ett leende på läpparna. Det är lätt hänt att fokus hamnar på allting negativt i livet, istället för allt som är bra. Men just nu känner jag bara en enorm glädje över hur mkt kärlek och bra saker som finns i mitt liv.

Jag tänker på helgen och glädjen över att få gå längs gatorna i en gammal kär stad. På min fina familj och mina härliga syskon. På min otroligt duktiga syster som fick sin läkarexamen i går, och på all glädje som finns i hennes liv. Min pojkvän som är världens finaste och snällaste som ställer upp för mig och på hans härliga familj. Alla människor som man möter i livet som ger positiv energi och ställer upp för varandra. Laura och Henrik som tog hand om mitt älskade lilla lurvhjärta i helgen och Stina som ställde upp som chaufför till flyget. Min farbror som hjälpte mig när bilen inte startade och hämtade mig på flyget. Middagsinbjudning från min kusin. Fina Frida som skickar sms och säger att det finns glass i frysen åt mig och till Angie som har lämnat ett paket på min dörr tills att jag kom hem. Alla andra nyfunna vänner i Umeå och mina gamla i Luleå och runtom i Sverige. Mina fina lägenheter, alla resor och platser jag har besökt, människor jag mött. Att jag har hälsan och mat på bordet. Att jag får gå en intressant utbildning. Ja, det tar aldrig slut!

Jag känner bara sådan kärlek och glädje, och alla dessa människor i mitt liv som ställer upp för mig; vad skulle jag göra utan er? Tack för att ni finns och sprider lycka omkring er. Mitt liv vore hemskt utan er. Tack!!

  1. 15 jan 2012 · 6:19 e mlisa

    Fina fina du. Vad bra skrivet! Jag är så tacksam över att ha dig där igår. Älskar dig :kiss:

  2. 15 jan 2012 · 6:49 e mAngie

    Puss på dig! :kiss:

  3. 15 jan 2012 · 7:04 e melinjosefine

    Så fint skrivet! Jag försöker också tänka så rätt att jag varit lite ynklig i helgen… :)

    Stor kram

  4. 15 jan 2012 · 7:25 e mErica

    Fint, fint! Vad härligt att få känna så…visst blir man lycklig :) Och vad fin bilden var :)

  5. 15 jan 2012 · 9:29 e mIngegerd

    Vad glad jag blir av det du skriver och att du ’är min dotter!Kram Mamma

  6. 16 jan 2012 · 12:30 e muh-huh-me.com ~ Nettan

    Vilket fint inlägg! Det är bra att stanna upp ibland och tänka på dessa saker!

    Kram och ha en fin vecka!

  7. 16 jan 2012 · 5:44 e mVictoria

    Åh vad fint skrivet! Man borde alltid bara fokusera på allt bra i livet, för då blir livet bra fantastiskt :)

Tyck till