Finaste helgen

Åh, vilken fin helg det har varit! Ville aldrig att den skulle ta slut…

I fredags hängde jag med några från klassen, spelade spel, åt scones och körde lite Rock band. Väldigt trevligt! Sen kom bästa lördagen och en älskad M kom upp från Luleå. Vi lämnade Signe hos ”barnvakten” och så tog vi in på hotell Uman. Ett jättejättefint hotell som jag verkligen rekommenderar.

20111121-115607.jpg 20111121-115626.jpg

20111121-115641.jpg 20111121-115656.jpg

20111121-115715.jpg 20111121-115837.jpg

Vi checkade in vid tre-tiden. Gick ner till restaurangen och åt våfflor, som de alltid bjuder på, och sen en liten sväng på stan innan relaxen öppnade vid fem. Baby gick dit och bastade och jag hade det mysigt på hotellrummet med ”Bron” på svtplay. Mös upp mig i badrocken för att verkligen känna av semesterstämningen :)

Middag bjöd de på på hotellet så vi åt där. Ingen jätteromantisk middag, men för att ta igen det så gick vi till en italiensk restaurang och beställde in smarriga efterrätter :) På väg hem till hotellet sen så gick vi förbi Hemmakväll och hyrde film och köpte godis, och så hade vi en riktig myskväll på hotellrummet.

På söndag morgon var det frukostbuffé och en power nap i sängen (bara för att vi kunde) innan vi checkade ut och gick ner på stan en sväng. Där strosade vi som bara på i lite affärer och gick och fikade. Så himla skönt! Vi hade liksom inga riktiga planer under helgen, inga måsten eller så, utan vi tog det bara lugnt och hade det skönt. Sååå värt!

Sen hämtade vi upp Signe hos Frida och Markus och fick veta att bajset (troligen en människas…*kräks lite*) som hon ätit på promenaden på lördag morgon (japp, you heard me), hade hon lämpligt nog kräkts upp på lördag kväll på deras matta. Stolt matte då alltså…

20111121-115902.jpg 20111121-115922.jpg

I går hjälpte baby mig att sätta upp min stringhylla och lite annat fix. Jag hatar verkligen sådant där. H a t a r ! När det blir tal om plugg och skruv och blablabla så tycker jag att det är så jävla tråkigt att jag nästan vill grina. Tur du att baby kom så att jag slapp börja gråta :)

I dag har vi ätit frukost tillsammans och M fick paket då han fyller år i morgon, och sen for han hem till Luleå igen. Såå tråkigt. Det har varit så himla fint att få vara med honom nu i två dagar. Allt blir liksom bara bättre när han är här. Tänkte på det i går när jag stod och lagade mat och han var iväg och köpte skruv, att fasen vad fint det är att få laga mat till någon och att få dela vardagsgrejer tillsammans. Det tar man ju för givet när man har bott ihop ett tag.

Det ska bli skönt att komma upp till jul när vi får vara tillsammans lite längre. Inte så länge kvar nu :)

Nu ska jag göra mig klar för skolan, puss på er!

  1. 21 nov 2011 · 1:07 e mVanilla

    Det låter som en supermysig helg! :-)

    Hoppas att starten på veckan blir bra också! :-)

    Kramar

  2. 21 nov 2011 · 1:35 e mCatti

    Beundransvärt hur ni klarar det. Jag som inte ens klarar en natt utan Anders haha. Jag är värsta tönten! Jag får ångest på riktigt. Mår illa rent av. Jag är beroende av min man haha. Abstinens typ. ;)

    Vi hade också en sån där himla mysig helg nu i helgen. Inga planer utan bara spontant och härligt. Annars brukar det alltid vara full fart.. Skönt med lite avkoppling ibland!

    Äckligt med bajset. Sjuuukt äckligt alltså! :S

  3. 21 nov 2011 · 2:54 e memelie

    Men hur myyyyysigt lät inte det där då!? Riktigt avis, även om ni verkligen förtjänar det!
    Själv har man spenderat 15 timmar på jobbet ihelgen.. Men det fungerar också ;)

    Hoppas du har en bra veckostart, kram!

  4. 21 nov 2011 · 11:54 e mLinnéa

    det var det verkligen :)

    hoppas att du också får en bra vecka!

  5. 21 nov 2011 · 11:59 e mLinnéa

    Vi har ju haft distans tidigare också. Även fast det är astråkigt så är vi ganska duktiga på det. Han jobbar så mycket kvällar annars, så jag är van att vara själv också.
    Och hade jag inte gjort vad jag velat så hade jag liksom gått sönder och hur bra blir det då? måste man så måste man :)
    jag är säker på att du också hade fixat det om du var tvungen!

    roligt förresten att jag fick din kommentar när jag satt på en föreläsning om missbruk. föreläsaren pratade om olika sorters missbruk och beroenden och inte bara om alkohol och narkotika, utan att det kan vara matmissbruk, sexmissbruk m.m. Ja, och så är catti beroende av sin man också :D hehe

    mys med lugna helger, man behöver verkligen sånt ibland!

    och ja, sjukt äckligt med bajset. behöver jag säga att hon inte fick så mkt pussar efter det? uäck!

  6. 22 nov 2011 · 12:00 f mLinnéa

    huuur myyyysigt som heeelst! :)

    men du, en helhelg på jobbet lät ju också jättemys ;)
    kram!

Tyck till