Hurtta

hurtta

Det är ju som ändå lite typiskt att det efter två veckors regn bestämmer sig för att sluta när jag precis har köpt ett nytt regntäcke till Signe. Just typiskt! Men vi är ju glada ändå förstås, och mera regn får vi nog vare sig vi vill eller inte…

Ett Hurtta blev det i alla fall. Helst ville jag ha ett i militärgrönt, men det fanns inte i hennes storlek. Tur då att Signe är så snygg i allt :)

  1. 16 sep 2011 · 7:05 e memelie

    Hihi, så praktiskt med ett regnskydd till stumpan som avskyr regn :)
    Och så festligt det ser ut med allt lurv bak på alla ben, blev så markant nu när man inte ser någon annan päls. Fina, fina tjejen! (Japp.. Fortfarande suuugen.)

  2. 16 sep 2011 · 7:32 e mIngegerd

    Du har glömt att köpa en sydväst ( regnhatt) till henne!

  3. 17 sep 2011 · 12:34 f mLinnéa

    Jag förstår dig! Är ju själv lite sugen på en nummer två ;)

  4. 17 sep 2011 · 12:34 f mLinnéa

    Emma ska sy en! Fixar du gummistövlarna?

  5. 17 sep 2011 · 8:46 e mJessica

    Väldigt fin hund i fint täcke! Hurtta har en hel del fina saker :-)

    (Roooligt btw att läsa när du skriver om Signe och hundgrejer! Ska förhoppningsvis få hem en liten valp själv relativt snart så jag är helt insnöad på hundar för tillfället ;-) )

  6. 20 sep 2011 · 8:30 e mLinda - LindaBrie.se

    Haha, så sött!

  7. 21 sep 2011 · 3:33 e mLinnéa

    Hej och tack ska du ha!

    Vad roligt att du ska köpa en valp! Vad är det för ras och hur tänker du runtikring det hela? :)

  8. 23 sep 2011 · 9:49 e mJessica

    Först och främst känns det såklart jätteroligt och spännande att förhoppningsvis få hem en hundkompis snart men sedan är det ju otroligt mycket rent praktiskt att tänka på också. Just nu spenderar jag/vi mycket tid på att läsa på om både hundar i allmänhet och den rasen vi tänkt skaffa oss och förutom vardagslydnad behöver man ju fundera på om man vill träna/tävla i annat; agility, lydnad, spår osv. Så det är många tankar som flyger runt i huvudet just nu och eftersom vi är ”förstagångsägare” båda två är det extra mycket att ta in såklart :) Rasen är pomeranian (f.d. dvärgspets).

Tyck till