Ni kanske kommer ihåg översvämningen i mitt förråd som jag skrev om tidigare då ansvariga för fastigheten inte brytt sig om att säga ngt till mig fastän sakerna i mitt förråd blivit skadade. Jag var arg.

Så jag ringde upp och frågade varför jag inte hört ngt, om det inte var deras skyldighet osv. Han bad om ursäkt och upplyste mig lite i ärendet. Det vattnet var nämligen inte vilket vatten som helst, utan vatten från duscharna och avloppet. Och vi alla vet ju vad som finns i avloppet. Bajs.

BAJS!!!!!!!!!!

Fy fan vad äckligt! Jag dör!! Gissa om den fuktskadade madrassen åker i soporna? Och täcket? Fy så äckligt. Och nu är det ju bara ännu värre att de inte hörde av sig själva när mina saker flöt omkring i

bajsvatten.

Men jag har en massa andra saker där, då bara kartongerna blivit skadade och inte det innuti. Dom grejerna vill jag ju inte slänga utan måste på ngt vis diska upp, rengöra, desinficera, tvätta och göra åtta ave maria på varje slev, tallrik, glas och allt som finns där. Samtidigt som jag har på mig skyddshandskar upp över armbågarna.

Andras bajs är skitäckligt, ska jag be att få upplysa er om om ni nu inte visste det. (ObS! även ens eget bajs men ändå inte lika).

Och som om detta nu inte vore nog, så fick jag just veta att det nu varit inbrott också!! där jag har mitt förråd. Så jag tågade ner dit nyss (med Bella som bodyguard om tjyvarna inte masat sig därifrån och kände för att mörda någon när dom ändå var på gång) och tittade. Mitt lås var helt och inget inbrott där. På ett sätt var det lite synd. Min madrass och täcket hade de gärna fått ta med sig. Nåja. Jag tog i alla fall med mig min skivsamling (obajsig) och lite kläder (också obajsiga) upp till rummet för att vara på den säkra sidan i framtiden.

Det ska bli så skönt att flytta till ngt eget

Antal bajs i detta inlägg: 8
förlåt

  1. 21 maj 2008 · 9:10 e mCatti | Bröllopsbestyr

    Fy fan vad ÄCKLIGT!!!!!! Du borde ju verkligen stämma skiten ur dem.. huuuuuh… Om inte annat är det ju risk för hälsan!

  2. 21 maj 2008 · 9:36 e mFrida

    Håller med catti. STÄMMA STÄMMA STÄMMA. sikka jävla idioter! sånt här får verkligen inte inträffa ju! jisses asså…usch, jag hade fan slagit ihjäl dem! haha…. tvitvi!
    så jag förstår ju vekrligen att du längtar till att flyttta till eget! :)
    ni kommer ju få det jättebra där! :)

  3. 21 maj 2008 · 9:45 e mHelen

    Men gud! De borde väl ändå vara deras ansvar om någon! Jag skulle nog ha kontaktat hyresgästföreningen och kolla med dem. Det är ju helt absurt och äckligt!!!

  4. 21 maj 2008 · 10:20 e mLotti

    Du är ursäktad för bajs-orden.

    Riktigt bajsig situation. På allvar (inte för att vara vitsig alltså).

    De skulle ju kunna bjuda på saneringen, men när det är bajs på ens grejer vill man nog gärna sanera själv så man vet att det blir ordentligt gjort. Fy fan!

  5. 22 maj 2008 · 12:22 f mSusanne

    Fy fan! Hade hon fortfarande ingen ursäkt??

  6. 22 maj 2008 · 6:02 f mtherre

    Tjuvarna ville väl inte ha dina skitgrejer. Hahaha! ;)

    Nä, men fy vad irriterande! Men det borde väl gå på hemförsäkringen? Det gjorde det när mina föräldrars förråd översvämmades.

Tyck till