Brunch

Hej! Egentligen bör jag gå och lägga mig nu för jag ska upp tidigt för ett jobb i morgon. Men först en liten uppdatering!

brunch

I går var det middag hemma hos mamma och pappa tillsammans med pappas bröder. Det var oxfilé och en massa gott! Pappa fyller 60 om en vecka så det var i hans ära. Och nu i morse så fortsatte det med en brunch. Vet ni huuuur mycket gott det fanns där? Jag som älskar frukostar var ju i himlen. Nybakt bröd, en massa pålägg, american pancakes, frukt, västerbottensostpaj, juice, yoghurt med mera. Mums!

Syrran har varit uppe från Uppsala i helgen också så jag har hängt ute i byn hela dagen, förutom en tur in till stan då jag for in och träffade en vän som jag inte har träffat på fem år. Det har hänt ganska mycket på fem år, inte minst hur man har förändrats som person, men det var verkligen jätteroligt att träffa honom igen efter alla dessa år. Det är roligt det där med vänner som man inte har träffat på länge, att det ändå kan kännas som i går, eller hur? Förutom att man har lite mera tid att ta igen.. :)

labyrinth

Sen har jag, mamma, pappa och Lisa sett film. Greenberg eller ngt hette den. Hursomhelst, var den dålig. Se den inte :) Ett litet parti Labyrinth hann vi också med. Jag älskar det spelet :)

  1. 08 nov 2010 · 1:31 e mMalin

    Gud vad gott med Oxfleeeee! åååh!

    men gud, det där spelet älskar jag med! Men har inte spelat det sen.. jävligt länge sen! Haha, ska jag kanske köpa hem =)

  2. 08 nov 2010 · 6:06 e memelie

    Greenberg, är den inte sevärd ALLS? För jag hade nog tänkt se den i dagarna..

  3. 09 nov 2010 · 11:48 f mPetra

    Åh!! Labyrint!! Det var mitt favoritspel när jag var liten!! Måste man nästan köpa på nytt igen! :P

  4. 10 nov 2010 · 11:15 f mCharlotte

    Åååh jag älskade det spelet på fritids :)

Tyck till