halloj!

Nu är jag tillbaka efter ridlektionen. Det gick bra men det var jobbigt för mina stackars ben. Vi red över bommar och stod mycket i lätt sits vilket gjorde att jag typ fick kramp i vaderna. Ouch! Nästa vecka är det hoppning så nu räknar vi neråt :)

Fotade de fina grejerna som jag köpte i Piteå i fredags, så här får ni se!

IMG_0377

Ett tårtfat som nu får agera fruktfat i köket. Love it

IMG_0381

Assietter med samma mönster. Hur söta som helst!

IMG_0389

Och så en gullig burk med blommor som jag inte kunde motstå :)

I dag blev det inte lika mycket plugg som jag hade hoppats, istället fick hemmet sig en omgång (ett välkänt plugg-syndrom är ju den oerhörda lusten att storstäda). Fixade fint i köket och i datarummet, där jag faktiskt slog mig ner och pluggade sen. Gjorde en tacopaj till middag efter M’s önskemål. Han jobbade dag i dag, för ovanlighetensskull, så då får vi leka normala par och äta middag tillsammans. Stort!

I dag så blev förresten våran diskbänk klar! Vi har ju, sedan vi flyttade hem igen, haft en dunk under diskhon som vi fått tömma i toaletten, men nu är det klart så vi kan diska och spola hur mycket vi vill utan att behöva kånka vatten efteråt. Lovely! Och inga byggjobbare kommer att springa här mer så jag kan gå naken om jag vill! Inte för att jag vill… men nu kan jag i alla fall :)

Nu ringer syrran på skype. Vi hörs i morgon! puss:kiss:

  1. 05 okt 2010 · 7:21 f mPernilla

    Superfina fynd!

  2. 06 okt 2010 · 11:28 f mLinda - ehtela.com

    Skönt att kunna diska som vanligt och slippa främlingars spring i huset :)

Tyck till