Comeback

somnigsigne

Ja, nu är det på tiden att jag bryter tystnaden och skriver några rader. Vi är tillbaka i Sverige igen sedan i måndags, och i Luleå sedan i tisdags. Hemma på Drömvägen är det dock renovering med avstängt avlopp som följd, så vi har bott i M’s föräldrars hus sedan vi kom hem. Vi bor nog här hela nästa vecka också, skulle jag tro. Här bor det ju två kissar också. De är inte så sugna på att busa med Signe, men de kommer ändå bra överens :)

Sedan jag kom hem har jag varit på stallet två gånger varav en ridtur slutade rätt illa. Fan vad jag har otur alltså! Jag som inte har ramlat av på många år ramlade ju först av i maj på hoppningen med sexton blåmärken som följd, sedan stukade jag ju knäet när jag jobbade med en häst från marken och nu i fredags ramlade jag av igen då jag fastnade med benet vid en traktorskopa när vi skulle rida förbi. Det var lite obehagligt för jag blev supersnurrig efteråt och fick lock i öronen, det gick ju dock över och under helgen har jag ”bara” fått leva med en lårkaka på baksida lår samt att jag fick en ordentlig smäll på smalbenet. Så onödigt alltså! Men nu har jag haft tillräckligt med otur för några år framåt, tycker jag :) Sedan har jag jobbat en dag och i går var vi på en jättetrevlig kräftskiva med vänner!

kraftor

Det var en jättesmarrig middag med kräftor, aioli, focaccia, västerbottenostpaj och sallad. Och så en vit chokladpannacotta till efterrätt. Mums!

ambabe

Lillis och jag. Ambabes! ;)

partpeeps

Partypeeps!

I dag har vi varit rätt sega men vi lagade riktigt avancerad bakismat! Ingen pizza här inte, nej nej! Pasta och kyckling med chilli, vitlök, grönsaker och valnötter! Det tycker jag är creddit, en bakissöndag :)

bakismat

Nu sitter jag och ser en dokumentär om sjöröveriet utanför Somalia, samtidigt som jag skypar med syrran i Uppsala. En redovisning av Spanien och bilder därifrån får ni i ett senare tillfälle, så hold on! Nu är ju för övrigt M tillbaka i stan igen, vilket känns jätteskönt. Inget mera distans! tjoho!

nattinatti!

  1. 13 sep 2010 · 8:07 f mMalin

    välkomen tillbaka gullaaaan! :biggrin:

  2. 13 sep 2010 · 10:25 f mMIa

    Men guuu så salladen såg god ut!!!=)

  3. 13 sep 2010 · 11:37 f mMeadow

    Välkommen hem igen =)
    Hoppas att ni hade de bra i Spanien..!
    Duktigt med nyttigheter på en bakis dag, själv körde vi pizza igår ;)
    hehe

    PUSS!

Tyck till