20100818397

Började dagen med en fin promenad runt sjön. Det var sådär höstigt i luften vilket är skönt för en liten vovve som slipper bli så seg av solen under en långprommis. Det var en himla mysig promme vi fick till, där vi hade trevligt tillsammans jag och min lilla tjej :) Hon var på bra humör och jag var på bra humör!

20100818398

Vid Östermalm har de ett sådant där ”pensionärs-gym” som ser ut som en lekplats. Där passade jag och Signe på att träna lite. Hoppa upp, hoppa över, klättra och stanna. Hon tyckte att det var sååå roligt! :)

20100818400

Men änderna i ankdammen var läskiga, haha. Woff, på dem!

Efter promenaden var jag bara hem och vände och sen gick vi till Minna och åt lunch och hängde ett tag. Trevligt!

20100818408

20100818405

Vid fyratiden åkte jag till stallet. Spånade boxar och sånt innan vi tog in hästarna. Jag och Frida hade tänkt tömköra Pian, då jag vill bygga upp hennes muskler lite utan att belasta dem med min egen kroppsvikt. Hon är inte tömkörd tidigare, vad jag vet, och det gick ju…sådär :) Hon gillade inte alls tömkörningjorden märkte jag när jag skulle leda ut henne ur stallgången och hon stegrade sig och blev superstressad. Så det var bara att ta av jorden och så promenerade och tränade jag med henne i hagen istället. Hon är så underbart följsam tjejen och helt perfekt från marken. När jag går sakta går hon sakta bredvid på slak lina och ökar jag så ökar hon. Tvärstannar jag från trav så gör hon också det och om hon råkar hamna lite före mig så backar hon tillbaka så att hon står med bogen vid mig. Såå fin! Synd att hon inte är så van/trygg att rida, men det får det bli ändring på :) Vi tog även ett steg upp på pallen, duktiga tjejen! Den där tömkörningsjorden får jag ta och vänja henne vid successivt, med start i boxen.

Jag ska dit i morgon också och då tänkte jag promenera med henne, träna henne vid pallen och med lite presenningar. Allt för att stärka våran relation/självförtroendet och att ha roligt :)

Det blev mycket promenerande i dag! I morgon ska jag gå in till stan med Signe och se om dom har några billiga ridbyxor till salu. Mina har gått sönder..buhu!

  1. 20 aug 2010 · 12:50 e mLinda - ehtela.com

    Vilken härlig dag :) Gött med så mycket friskluft! Och rätt mysigt med höst i luften.

  2. 30 sep 2010 · 10:37 f mDenisa

    Vilka mysiga bilder på din vovve :- ) Idag gick jag och min lilla tjej runt en fin sjö också.

Tyck till