signespinne

Jag hade så roligt åt min tjej häromdagen. Hon var ute på altanen med sin pinne och ville komma in. Problemet var bara att altandörren bara var öppen lite grann och pinnen väldigt lång. Signe provade gång på gång, men det tog tvärtstopp. Då sprang hon ett varv på altanen och provade igen sen. Hade min gumma bara släppt sin pinne så hade hon ju kommit in, men det var svårt ;) Till slut satt hon där ute och gräät, haha.

Annars är det en lugn vecka för mig i veckan då jag bara jobbar två dagar. Skönt! Jag och M har dragit igång ett litet projekt här hemma där vi möblerar om in på nätterna. I morgon ska vi hämta en soffa som vi fyndat från blocket. Vi kommer att få så fint sen, ska ni få se.

Nu är det god natt för länge sen. puss!

  1. 17 jun 2010 · 1:54 f mK a j s a j i

    Men ååh :) Så himla söt! Du skulle ha fått det på film :)

  2. 17 jun 2010 · 3:19 f mH

    sluta vara så taskig med min älskling!!! kommer inte få låna henne nå mer.

  3. 17 jun 2010 · 9:52 f mAnnaMalin

    Hihi vad sööööt! Novia älskar också pinnar, gärna stora också. Igår var hon okopplad när hon skulle in från bilen till lägenheten men hittade en pinne på vägen så hon VÄGRADE att följa med mig in! Hon la sig i gräset och njöööt… Hon tittade på mig med blicken ”ha! Jag tänker INTE gå in med dig, jag ska ligga här och må gott jag” :P

  4. 17 jun 2010 · 10:12 f mLisette

    Tack så mycket Linnet ;P Haha hon är så söööt.

  5. 17 jun 2010 · 2:24 e mCarro

    Jo jag filmade med min systemare:) Men kvaliten blev jättedålig i just det klippet. Trist att du inte kan filma med din, för jag tycker annars det är en bra funktion dom lagt till på systemkameror:)

  6. 18 jun 2010 · 1:20 e mLinda - ehtela.com

    Haha aww, vad sött!

Tyck till