Som bomull i magen

grot

Jag och Signe har varit ute på våran morgonpromenad och nu sitter jag i köket, äter min gröt med russin (bra start på mitt nyttiga liv) och surfar runt på lite bloggar. Signe står bredvid mig nu och säger med sina stora bruna ögon att kaaaan jaag inte få sitta i ditt knäää när du äteer? Men jag är hård som Kato och säger nej (kliar henne bara lite).

I dag ska vi åka ut till byn till mamma och pappa. Jag ska få ta över pappas gamla dator då jag ska jobba lite för honom med diverse fotoprojekt och hemsidehantering, så den ska jag pilla med i dag och förhoppningsvis är den liiiite snabbare än min egen :) Sen blir det stallet också, men det lär ju inte bli någon ridning då det är så satans kallt ute. Brrr! Men lite hästmys skadar ju inte.

I kväll har Emma bjudit mig på middag hos dem och så ska vi kolla melodifestivalen. Jag har inte sett någonting hittils, så jag är inte så insatt, men det kan ju vara kul! Sover nog hos mamma och pappa i kväll nu när M är borta. I går såg jag ett program om spöken precis innan jag skulle gå och lägga mig – inte så lyckat. Så Signe fick sova i sängen och agera vakthund, haha.

  1. 20 feb 2010 · 2:27 e mAnnaMalin

    Sv: Vad kul att du är intresserad! :-) Håll utkik, kommer uppdatera så fort jag kommit på plats i nya lägenheten med internet och så ;-)

    Hoppas du har en finfin dag!! KRAM!

  2. 20 feb 2010 · 6:05 e mMalin

    Hellu! Jo men det gick bra, hon vill hälsa på henne fler gånger :) Så nu hoppas vi att vädret kan lägga sig lite, lite lättare att visa en häst då :p

  3. 20 feb 2010 · 6:29 e mMalin

    Ja… hon är superfin! Min pärla..

  4. 20 feb 2010 · 6:56 e mLisa

    Runt hjärtat! Inte magen ju!

Tyck till