Skrev långt inlägg om hur tjorvig skolan är, men jag besparar er den informationen. Vi kan bara konstatera att tjorvig, det är den.

I dag har jag i alla fall varit i stallet. Det blev en kort tur i skogen och sedan tog jag ut vackra flickan i hagen. Hon var ganska spänd i dag faktiskt, men efter några varv i hagen så bestämde jag mig för att sitta upp ändå. Amanda höll i igen och det gick bra. Jag satt kvar :) Vi gick runt lite i hagen sen och Amanda höll i då med. Det var lite ovant att inte hålla i tyglarna själv, hehe. Hon mjuknade efter ett tag, så det gick fint. Det är som att hon blir jätterädd för allting först och bara ”VAFAN!?” och sen bara ”jaha, var det bara det..”. Så det blev ju i alla fall ett steg framåt i dag igen, så jag är nöjd! Nästa gång kanske jag kan skritta själv? :O

Var förbi universitetet tidigare och satte upp lappar om sjuksköterskeböcker jag ska sälja. Det ringde en tjej två timmar senare och ville köpa tre av dem. Nice! Det blir 950:- i fickan.. Eller nåja, dom kommer jag använda för att betala avgiften för lydnadskursen som jag ska gå med Signe. Aldrig får man lägga pengar på någonting roligt! (Ja, lydnadskurs blir skoj såklart men jag hade gärna gått den gratis och lagt pengar på kläder istället. Jaa!)

Var även förbi apoteket och hämtade ut medicin till Signe. Veterinären misstänker att hon har noskvalster och att lite av hennes dreglande berodde på det, så jag ska medicinera mot det. Där var dom 300 kronorna! Men allt för min tjej, såklart :)

Nu ska jag sortera tvätt. – Ibland är livet allt bra skojigt alltså

  1. 14 jan 2010 · 6:22 e mHelen

    Hesten er nydelig. Håper du lykkes i å ri henne. Jeg liker å jobbe bakketrening for å få en bedre kommunikasjon med hesten min.
    Vis oss gjerne flere bilder fra stallen :)

Tyck till