spanis

I dag har det renoverats i källaren och det sista med elen är fixat. Skönt! Nu är det bara att rejsa på med golv, väggar och tak… Hmm, snart klart alltså ;) Signe har varit nere i källaren och kollat vad dom har för sig där nere, därav allt spån i mustaschen :)

Tog även en längre prommis i dag, äntligen! Nu har det varit lite varmare i några dagar med bara kring två minus. Riktigt skönt! Signe klarar ju inga längre promenader direkt när det är sådär minus trettio som vi har haft.

plannja

Till kvällen for vi förbi Simon & Marie och fikade lite då Simon fyllt år (gotårta men jag fikade faktiskt med måtta = duktig tjej). Sen blev det basket med Plannja mot Sundsvall. En riktigt bra match som Plannja vann :)

Nu har jag och M kollat Paradise Hotel, och jaa.. vad ska man säga?:) Jag hade inte platsat i det gänget direkt…

Jag ville lära Signe några fler trick i dag, så nu har vi övat på ”gonatt”. Då ska hon ligga blickstilla ner på sidan :) Hon är redan superduktig, min lilla tjej. Hon kan (nu kommer en skrytramsa) sitt, ligg, stanna, varsågod, titta på mig, rulla runt, puss, gonatt (nåja, snart i alla fall), hit och nej. Så duktig!

Nu ska jag gå och sortera tvätten inför morgondagens besök i tvättstugan. Inte så kul kanske, men då kommer jag inte behöva använda randiga strumpor och fultrosor i alla fall :)

  1. 13 jan 2010 · 7:47 e mLinda - ehtela.com

    hon är ju så söt! :)

Tyck till