I dag har jag suttit inne och skrivit PM medan solen sken utanför. Sedan gick jag till Synsam och kollade mina ögon + köpte linser & linsvätska. 1500 spänn gick kalaset på. (!!!!!!!!!!!) Det sveeeeeeed! :'( Trist att man ska straffas så, bara för att man råkar vara lite blind.

Då tyckte jag i alla fall att jag förtjänade en liten Ben & Jerrys ute i solen på torget tillsammans med några vänner. Sagt & gjort!

Men nu ska jag gå och träna i alla fall. Tänkte be till gudarna, smyga som ett lejon & hämta vatten…. African Moove alltså ;) puss!

  1. 17 apr 2008 · 6:50 e mEmma johanna

    (svar) Hehe ja :) de var nog jag det. gick förbi där några gånger. Hade med mig en lång blond vän =)

  2. 17 apr 2008 · 7:18 e mSusanne

    Haha låter ju underbart. Duktigt av dig att träna!

    Kan inte annat än att hålla med ang. linserna. Samma sak här!

  3. 17 apr 2008 · 7:23 e mFredrik S

    Hallå där!

    Shit va gött det ser ut med glass :) Tänkte bara säga att jag har en CD med musik som väntar på dig.. du efterlyste ju lite ny musik. Måste bara komma ihåg att ge den till syrran din så hon kan lämna över den i sommar :)

    peace out
    /Fredrik

  4. 17 apr 2008 · 8:05 e mMickan

    Vilka priser! Usch.

    Vad roligt att du ska börja läsa till SSK. Jag har bara ett år kvar nu efter sommaren och jag tycker det är jättekul. Ja, i alla fall praktiken. I första året hade vi en praktikperiod, nu andra året har vi två praktikperioder. Jag är inne på min andra praktikperiod och det känns verkligen som att man kommer klara av det här när man väl går ut nästa sommar. Ibland är det mycket plugg, ibland inte. Jag tycker planeringen är väldigt dålig. Men det brukar lösa sig. :)

  5. 17 apr 2008 · 8:43 e mEmma johanna

    (svar) haha ja, men klantig av mig :P hur kan man glömma det lixom? :P

  6. 17 apr 2008 · 9:06 e mJulia

    ahw, ben & jerrys is the shit :D

  7. 17 apr 2008 · 9:09 e mErika

    Usch ja, det är alldeles för dyrt med linser och glasögon då man är halvblind=(. Men det är ju tyvärr ett måste…
    Ha en trevlig kväll!

  8. 17 apr 2008 · 10:41 e mLisette

    Självklart kan jag göra så med Sumo :P

    Mm det är pissdyrt, ska till optikern på måndag, fast mitt brukar gå på lite över 1000 men kanske blivit dyrare, min optiker säger att jag nästan är blind som en höna :/

Tyck till