Jobbintervju och loppis

  1. 23 okt 2009 · 5:48 e mLinda - ehtela.com

    Lika roligt som alltid att se er :) Och lika söta som vanligt är ni :) Du passar bra framför kameran! Ha en trevlig fredag du me! Kram

  2. 23 okt 2009 · 5:54 e mMalin

    du behöver inte känna att det va orutinerat me att inte kunna svara på dem rakt av – de visar snarare att du är helt ärlig & inte ”hittar på” saker du gått & funderat ut länge :) När jag fick den frågan på intervjun för mitt nuvarande jobb kom jag bara på positiva saker! HAHA! De ända negativa jag kom på var att jag tar saker för seriöst ibland & jobbar för mkr för mitt eget bästa – men det är ju samtidigt en positiv egenskap ;) så jag fnissade & sa helt ärligt att jag faktiskt inte kom på något & så skrattade vi allihopa :) Det där är bara ”rutinfrågor” & jag tror inte dem vill höra de negativa utan om du är drivande & självsäker eller ej :)

  3. 24 okt 2009 · 8:29 f mTess [Flutur.se]

    Man kan inte vara förberedd på ALLA frågor som man kommer få. Du är ju mänsklig och då talar du direkt från hjärtat istället.

    Jag håller med dig om att det är mycket roligare att jobba och få in sina egna pengar som man jobbat för. Jag letar jobb som bara den nu för jag är trött på att studera. Speciellt när jag nu känner att den ger mig inget nytt och jag känner att jag kommer inte kunna stå för utbildningen om inget händer.

    Ha en otroligt bra helg.
    kram Tess.

  4. 24 okt 2009 · 9:11 f mTess [Flutur.se]

    Jag studerar inom handel med inriktning detalj (butik, kläder, accessoarer mm) i Helsingör/DK.

  5. 24 okt 2009 · 11:25 f mUh-huh-me.com - Nettan

    Jag kan inte tänka mig annat än att du gjorde grymt bra ifrån dig på intervjun :) och jag lovar dig att de ser mer till hur du är som person än hur du svarar på några frågor.

    Alltid roligt att se dina videbloggar förresten, du passar så bra framför kameran!

    Håller tummarna att du får jobbet nu :) Kram!

  6. 24 okt 2009 · 2:12 e mBeyond the sun

    Jag är typ smygkär i din dialekt.

  7. 25 okt 2009 · 12:12 e mCharlotte

    Äh ju fler intervjuer man går på desto mer lär man sig :) Går säkert bra!

    Idag ska jag på stor-loppis med syrran, KRAM!

Tyck till