Förändringar är ju alltid trevligt, så det fick bli lite nytt här på lejas.se. Blomman är fotad för två år sedan, men jag gillar bilden. Behaglig och lugn, och så är den ju rosa! ;)

smoothie

Nu sitter jag och dricker världens godaste smoothie och funderar över livet. Att det ska vara så svårt att veta vad man vill! Just nu känns det ändå som att jag har hittat rätt väg, men det trodde jag ju sist också. Men om jag hoppar av det här tåget och byter till ett nytt, så kan man ju alltid åka tillbaka, eller hur? Jag kan prova något nytt under ett år och ändå inte stänga några dörrar.

Men tänk om jag aldrig kommer att veta..?

Nu lutar det i alla fall mot en flytt norrut. Men vem vet. Innan dagen är slut så ska jag ha sökt i alla fall, så vi får se vad det blir. Spännande!!

  1. 15 apr 2008 · 12:01 e mCatti | Bröllopsbestyr

    Åh så spännande! Det är ju som du säger att om du nu inte trivs med det nya är det ju bara att göra om – göra rätt – igen. ;) Kram på dig! Och du, fint med bilden!

  2. 15 apr 2008 · 12:50 e mFrida

    fin header! :)

  3. 15 apr 2008 · 12:54 e mAlexandra

    Åh, värsta såpan man får följa..hehe. Sitter själv med världens ångest nu inför höstens val. Sista dagen att bestämma sig idag, gaah! Tittar in senare ikväll och kollar om du lyckades bestämma dig :) Spännande, som sagt! :)

  4. 15 apr 2008 · 1:24 e mJennie

    Smoothie is the shit!

    Tjusigt med blomman också.. rosa är mysigt :)

  5. 15 apr 2008 · 2:01 e mBeyond the sun

    Spännande! Vad är det du ska söka? :-)

  6. 15 apr 2008 · 9:21 e mAlexia

    Ja, man kan ALLTID ändra sig! Och du ska se att du kommer känna vilken väg som är rätt med tiden. Du kommer välja rätt utifrån den du är just när beslutet skall fattas. Följ bara magkänslan. Och kom ihåg: det som är rätt för dig i dag kanske inte är rätt för dig om fem år. Men vad gör det? Det är ju en del av charmen med livet, inget är beständigt, allt förändras :)

  7. 15 apr 2008 · 9:21 e mAlexia

    Blev så djup i min förra kommenar att jag alldeles glömde bort att tala om hur fint du gjort det här!!! Gillar blomman i headern jättejättemycket!

  8. 16 apr 2008 · 11:14 e mSusanne

    Ja söka kan man ju alltid, så får man se sedan vart man känner att man står i augusti! Och visst är det precis som du säger, det är ju bara att hoppa på tåget igen lite senare om du skulle känna att det ändå var ditt tåg.

Tyck till