I går var en väldigt rolig dag på skolan, för en gångs skull. Vi fick börja dagen med att ge varandra intramuskulära injektioner. Då får man gå in lite djupare än t.ex. som de subcutana injektionerna som vi gav varandra i går då man bara sticker in sprutan i fettet. Men nu skulle vi förbi fettet och in i muskeln. Läskigt lång spruta faktiskt… Först övade vi på sådana där dockor innan vi fick sticka varandra. Det var mer skakigt att ge än att få :) Men det gick bra ändå.

Efter lunch tog vi först kappiläraprover innan det var dags för vanliga blodprov… Det var jag mest nervös över, men det gick superbra! Jag var grym :) Först övade vi på en skumgummigrej innan jag gjorde det på riktigt på Rebecca. Jäkligt kul faktiskt och vi lärde oss massor. Nu blir det roligt att åka ut på praktiken och få sticka riktiga patienter :)

Nu är det frukostdags och sen ska jag tåga iväg till vårdcentralen. puss på er

  1. 02 apr 2009 · 9:42 f mJennie

    låter läskigt att ta sprutor :P

  2. 02 apr 2009 · 1:02 e mGaggan

    Jag väntar fortfarande på fortsättningen från er resa. Mera foton och mera text.

    Gaggan

  3. 02 apr 2009 · 3:43 e mkakan

    Aaaaah jag skulle aldrig våga sticka nån..
    Har inge problem med sprutor själv men att sticka nån annan :|

    Puss!

  4. 02 apr 2009 · 9:39 e mMalin

    Åh så glad jag är att det finns såna som du som faktiskt utbildar sig till det där :) En annan är spruträdd, ordagrant & väldigt väldigt på riktigt. Men det är rätt skönt & se att ni iaf vår öva ;) Kram!

  5. 03 apr 2009 · 8:21 f mKuttii

    Haha, fan vad roligt det ser ut. Men måste vara läskigt att göra på en riktigt männiksa! Hojja :P

Tyck till