Hej.
Det är mycket som har hänt på senaste, som gör att jag känner mig osäker och utlämnad här på internet. Det är ju ingen nyhet direkt, att när man skriver en dagbok på nätet så kan alla faktiskt läsa den. Men det känns lite som att jag inte riktigt har förstått vidden av det tidigare. Det finns nämligen människor där ute som jag inte vill ska läsa den och som jag inte vill ska veta någonting om mig. Och här skriver jag ändå, helt öppet.

[singlepic=195,320,240,,]

Tänkte på det mycket igår, och funderade ett tag på om jag skulle lägga ner hela sidan och bloggen och bara försvinna från internet med ett pooff. Men samtidigt så känner jag ju folk här. Skulle jag sluta, så skulle jag ju också tappa många kontakter och människor man, på ett eller annat sätt, faktiskt ”känner” lite här.

[singlepic=196,320,240,,]

Ett annat alternativ, är ju då såklart att låsa alla inläggen som behandlar något som är det allra minsta privat, men då känns det som om jag kommer att börja låsa ALLT. Och lite grejen med en blog, tycker jag, är ju att få in nya läsare och få dem att stanna kvar och att träffa nya ”bloggare” (okej det här låter töntigt, men ni som bloggar själv kanske förstår i alla fall). Och om jag börjar låsa allt, så kommer ju ingen ny att hitta hit? Och det känns ju bara tråkigt. Men samtidigt har jag ju ändå några som jag vet kommer hit och läser lite då och då, så det skulle väl inte bli helt tomt hoppas jag ;)

[singlepic=193,320,240,,]

Ah. Att lägga ner sidan helt, unviker jag ju gärna ett tag, så jag kanske provar det där med att lösenordsskydda det mesta då. Men suck, det känns så trist. Men med tanke på alla psychon som härjar där ute, så är det väl värt det…

[singlepic=188,320,240,,]

Men, vem är då intresserad av ett sådant lösenord?

Jag kommer inte att vara snål med det, om jag känner att jag kan lita på att du verkligen är den du utger dig för att vara, antingen genom din blog eller för att jag känner dig/vet vem du är personligen. Men får jag bara en mailadress jag aldrig sett förr, så kommer det nog inget svar heller. Jag hoppas att ni förstår. Jag måste känna mig trygg med det här. Lösenordet för viksidorna kommer dock att vara detsamma.

Våga fråga!

Skriv en kommentar till det här inlägget (inte till mig personligen eller på msn, då glömmer  jag bort vem jag har gett ut det till). Lämna namn, blogadress, email och kanske en kort rad om dig själv, om jag aldrig sett dig här förr.

Jag skickar ut lösenordet om några dagar.

[singlepic=157,320,240,,]

Nu ska jag skriva en inlämningsuppgift till skolan, umgås lite med mina vänner här i S-svall, och sedan styra stegen mot mina fem veckor i Luleå. Nästa gång vi hörs, är nog från ett annat riktnummer. Men så länge..  

PussKram /Leja

  1. 17 jan 2008 · 4:22 e mJennie

    Jag vill gärna ha det nya lösenordet! Men herregud, nu har du skrämt upp mig. Och jag skriver verkligen inte opersonligt, tycker då jag.. SUCK! Dilemma :)

    Hade hellre haft en hemsida, för då kan man själv skriva lösenordskyddade inlägg, vilket jag inte kan i min blogg.. då måste hela bloggen vara lösenorsskyddad, och då blir det precis som du säger – att ingen hittar dit.

    Nu har jag minst 50 unika läsare varje dag, vilket är bra för mig ;) Höll på att få en chock först, för jag trodde du skulle lägga ner helt och hållet.. och det här är ju min favvo-blogg! :)

    Kram

  2. 17 jan 2008 · 4:32 e mViktoria

    Yo!!.
    Kusinen här.. Vill gärna ha alla dina lösenord.. Så jag kan följa dig.. Jag är ju inte så Psyko :-)
    Kram

  3. 17 jan 2008 · 4:45 e mbetsie

    hej tjejen!

    jag vill gärna få ta del av dina skyddade sidor om jag får. jag är lite knäpp ibland men ganska snäll ;)

    kram!

  4. 17 jan 2008 · 4:56 e mMinna

    gimme? :)

  5. 17 jan 2008 · 4:57 e mLisette

    Hihi jag ju (:

  6. 17 jan 2008 · 5:29 e mSusanne

    Jag vill såklart läsa vidare.

    Jag kände precis som du att alltför många kände till min blogg. Därför lade jag till /personligt i min adress, och lät den gamla adressen ligga kvar och se ut som samma gamla orörda blogg ;) Du skulle ju alltså kunna byta adress, och vara försiktigare med den.

  7. 17 jan 2008 · 6:09 e mAnette

    hej
    jag vill gärna få ta del av dina skyddade sidor om jag får. Vill såklart läsa vidare om du väljer att jag får det.

  8. 17 jan 2008 · 6:39 e mAmanda

    Hej Leja! Jag heter Amanda och har läst din blogg ett tag, men har aldrig kommit mig för att kommentera. Varför vet jag inte riktigt, men ja. Sånt händer ju.

    Jag är en tjej på snart 29 år som bor och jobbar i Sthlm, just nu på Bonnier Tidskrifter som fotograf. Är dansare och naprapat ”i grunden”.

    Jag skulle jättegärna vilja få lösenordet till dina inlägg, då jag gillar dina bilder och ditt sätt att skriva, gillar hela din blogg. :)

    Om det känns säkrare för dig så kommer jag, inom en kort framtid, att uppdatera regelbundet på den nya bloggen; http://gonewithoutgoodbye.blogg.se och med en låst sida http://gonewithoutgoodbye.blogg.se/privat med användarnamnet amanda och lösenordet maendi.

    Du avgör själv, medan jag håller tummarna för att jag får lösenordet :)

    Ha det så bra i Luleå och hoppas det gick bra med inlämninguppgiften!

    Kram,
    Amanda

  9. 17 jan 2008 · 6:55 e mJohanna

    hejdu! vill gärna fortsätta läsa din blogg, har ingen egen men om du vill ”kolla upp” mig så kolla pirrigt på bilddagboken. :) kram o ha det fint i luleå!

  10. 17 jan 2008 · 9:08 e mCatti

    Jag vill självklart fortsätta läsa din blogg och jag har haft samma tankar på senaste tiden.. Det har börjat kännas lite väl konstigt när man fått så många läsare och kommentarer.. Jg har ju 50 kommentarer på varje inlägg liksom.. Och 300 unika läsare/dag.. Hmm! Hoppas du får det bra i Luleå. Det är för övrigt översvämning i hela staden typ.. :S

  11. 17 jan 2008 · 10:06 e mandrea

    Tråkigt när det känns som vissa förstör för alla andra, men jag håller med dig. Jag brukade ha en blog på livejournal och gjorde den privat eftersom det finns så många skumma personer på nätet.

    Skulle gärna läsa vidare iaf
    vi pratade lite på facebook ett tag sen, kan ju se lite mer om mig därpå om du vill.
    annars så är min mejl arehnberg@samhealth.org

    andrea

  12. 17 jan 2008 · 11:50 e mMalin

    Hej, hoppas tentan gick bra:) Förstår precis hur du känner med bloggen, brukar också fundera i liknande banor själv ibland. Även fast man inte har så överdrivet många läsare så är det ju ändå folk som läser ens blogg dagligen utan att kommentera eller något, då har man ju ingen chans att veta vem man ”öppnar sitt hjärta” för. Det kan kännas lite skrämmande kan jag tycka. Sen är det ju självklart mycket positivt och roligt med att ha en blogg också. Hoppas iallafall jag får fortsätta följa dig och din blogg!

  13. 18 jan 2008 · 10:07 f mTove

    Hej tjejen! Jag vill såklart fortsätta läsa! Kram!

  14. 18 jan 2008 · 12:08 e mHelen

    hej!
    Jag skulle gärna vilja fortsätta läsa din blogg. Ha det underbart i Luleå nu i 5 veckor!
    Kram

  15. 18 jan 2008 · 12:15 e mMalin

    Hej!

    Jag vill gärna ha lösenordet. Har dock tagit bort min blogg pga att jag inte har tid drunknar nämligen i skolarbete..

    //Malin

  16. 18 jan 2008 · 9:14 e mBergodalvana

    förstår verkligen varför du vill göra såhär. Jag vill helst inte lämna ut minsta lilla privata längre om det inte är skyddat. Usch. Hoppas det känns bättre för dig med bloggandet sen när du skriver bakom lösen :)

    Jo jag vill ju så gärna få läsa om jag får =)

    *kramis* trevlig helg!

  17. 19 jan 2008 · 5:22 e mAlexandra

    Jag hänger på de andra 100 000 som redan skrivit kommentarer här, och vill gärna också ha det nya lösenordet såklart :)

  18. 20 jan 2008 · 1:55 f mDessi

    Känner så igen mig i det du skriver! Av den anledningen + några fler stängde jag ner min blogg häromdagen.

  19. 20 jan 2008 · 9:52 f mLotti

    Hej! Jag vill också fortsätta läsa din blogg! :)

  20. 20 jan 2008 · 12:16 e manna

    får man läsa?

  21. 20 jan 2008 · 7:18 e mmalin

    Hej Linnéa !

    Jag vill gärna fortsätta att läsa din härliga blogg :)

    Jag har redan fått lösen….ditt nuvarande, så jag hoppas på att få det nya oxå !

    Kram från Malin

  22. 20 jan 2008 · 11:16 e mMalin

    Jag vill ha det såklart:)

  23. 21 jan 2008 · 11:33 e mMalla

    Hej där,

    fint att du lämnade några rader ’hos mig’. Jag hade inte trillat in här på ett tag men det var ju på tiden. Jag kämpar också med mina points, fast inte lika seriöst som att jag går till VV. Räknar dock på under veckorna i dataprogrammet och hoppas på ett smygande resultat :) Vore därför roligt att få läsa bland dina viktsidor för inspiration och pepp när man känner hur sugen man är på att lägga ner allting och gå och köpa delicatobollar för alla sparade slantar man har kvar!

    Ps. Jag är inte så psycho :)

  24. 22 jan 2008 · 12:17 f mMaria

    ja tack linnéa, jag vill läsa :)

  25. 22 jan 2008 · 11:05 f mkristina axheim

    hej!

    jag förstår att du vill ”låsa” din blogg, och det är självklart ett val man måste göra. jag väljer att inte skriva om mina personliga tankar och ideer. visst blir det en del tankar och så, men helst håller jag det med min pojkvän för mig själv. :) om jag dock skulle börja skriva om mitt liv mera utbrett och personligt skulle jag låsa. precis som du gör.
    vad som gör att jag vill läsa din blogg, är mest på grund av dina bilder som jag tycker är så fina. så med det sagt och gjort, hoppas jag att jag får fortsätta läsa din blogg. ett sätt att rymma från plugget en stund. :)

    kram – och hälsa luleå!

  26. 22 jan 2008 · 12:53 e mVictoria

    Hej!
    Här varit här förr men om du inte skulle känna igen mig så är jag en 19 år gammal tjej från Vårgårda (litet samhälle 7 mil från Göteborg). Jobbar för tillfället som undersköterska men vill börja plugga till sjuksköterska så småningom.

    Hoppas att du inte försvinner från Internet och hoppas också jag ska kunna fortsätta läsa även dom lösenordsskyddade inläggen.

    Ha det bra!
    //Victoria Gegerfelt

  27. 23 jan 2008 · 5:54 f mSandra

    Hej. Jag har i ca ett år följt din blogg mestadels i smyg och skulle tycka det vore tråkigt att sluta med det. Känns väldigt dumt att fråga med tanke på att jag inte känner dig eller nånting, men gör det ändå. Skulle jag kunna få lösen? :)

    Om du känner för att ”kolla upp” mig kan du göra det via min blogg; http://negativaforeningen.blogg.se

    Hoppas du slipper de människor du inte vill ska läsa framöver, och att lösenordsskyddet funkar som det ska :)

  28. 23 jan 2008 · 9:30 f mtilda

    Åh. Ska du skydda din blogg? Då vill jag absolut få lösen! :) Jag heter Tilda och gillar din blogg, helt enkelt!

    Min email? tildalindquist@hotmail.com

  29. 24 jan 2008 · 3:41 e mAnette

    får jag inte fortsätta läsa dina hemliga inlägg`?

  30. 24 jan 2008 · 3:55 e mlillis

    hej linnea=) hoppas du har en härlig vistelse hemma=)! jag är intresserad av att få lösenordet, och kanske även till viktinläggen om det går bra?=)fösöker nämligen få bort magen till sommaren, och då äre ju alltid bra med lite tips och inspiration=) vi får ta och ses någon dag! kram/lillis

  31. 24 jan 2008 · 6:10 e mSara

    Åh nej, jag trodde lösenordet fortfarande var detsamma. Återigen måste jag därför be om det nya, jag är inte sådär särskilt psycho hoppas jag ;) Kram!

  32. 24 jan 2008 · 8:56 e mLinnea

    Jag vill också fortsätta läsa såklart :)

  33. 03 feb 2008 · 1:04 e mJenny

    Hej!
    Jag brukar smygläsa din blogg, har bara kommenterat någongång men jag tycker du skriver roligt och intressant. Eftersom jag själv gillar att fota och pluggar till journalist är det extra kul :-)
    Jag hittade din blogg via Minna, vi har blivit rätt bra ”bloggkompisar” och även jag har en dotter som heter Nora :-)
    Jag undrar om jag kunde få lösenord? Gärna även till de inlägg som handlar om vikt då jag själv gärna skulle vilja bli av med de sista mammakilona :-)
    Jag bloggar själv bakom lösenord och du får självklart det om du vill.
    Kram Jenny

  34. 09 feb 2008 · 4:40 e mMaria Malmgren

    hejsan.. jag har hittat dig en och flera gånger .. och börjat följa dina dagar .. att mer och mer.. jag är en helt ”vanligt” ovanlig kärring.. på 25 år iår.. nygift och fet som en flodhäst med en liten william i magen som är beräknad att ploppa inom 9 veckor., du kan titta in på min sida och fortsätta läsa där.. jag är rätt utlämnande om mig själv och mitt liv.;) .. jag skriver dagligen ..och Älskar att fotografera.. skulle så gärna vilja fortsätta läsa även dem låsta ….

    Mvh
    Maria Malmgren

  35. 31 mar 2008 · 10:47 f mElina

    Hej hej hej!

    Jag skulle vilja få lösenordet för jag vill ju fortsätta läsa om ditt liv och din vardag :)

  36. 08 apr 2008 · 8:11 e mElin

    Hej Linnéa!

    Jag tycker det är så kul att läsa din blogg, vill jättegärna få lösenordet. :)
    Kramar /Elin (pux) haha

  37. 06 maj 2008 · 9:46 e mEmma

    Jag är Emma, läser dig blogg dagligen (eller ja, när du uppdaterat :-)) är 21 år, bor i Luleå, är bekant med Maria Ekman, genom mitt ex.

    Egen blogg finns, den ser du ju där uppe :-) skriver dock mest om hunden och så.

    Måste bara passa på och fråga om lösenordet till VIKTigt också? Jag har lite extrakilon att gå ner och skulle behöva läsa lite pepp!

    /Emma

  38. 07 maj 2008 · 10:26 f mViktoria

    alltså hallå.. jag har ju åtminstone 2 st av dina lösenord men inget vill funka för mig.. har du ändrat ngt på sista tiden??..
    Kramis
    Kusinen som e vääääldigt nyfiken just nu på Drömvägen 1A.. :-)

Tyck till