All okay!

10584630_423300644526194_1498456300_n

I går var vi på sjukhuset på ett återbesök för att kolla upp Sigges nyckelben. Det bröts under förlossningen, men nu är det bra igen. Det verkar inte som att han har haft ont, men han rörde inte armen så mycket i början. Nu används den dock för fullt :) Skönt!

-30 var det i går. Riktigt kallt! Jag känner att jag lätt blir lite nojig över att ha honom ute i den här kylan. Köpte en åkpåse till babyskyddet häromdagen. Känns bra att ha det och inte bara en filt när det handlar om sådana här temperaturer. Men det är ändå snabba puckar som gäller när vi går till eller från bilen. Jag engagerade både svärfar och pappa med vår transport till sjukhuset i går för att få hjälp att köra fram bilen här hemma och sedan få hjälp vid sjukhuset för att slippa gå från parkeringen som ligger så långt från entrén, allt för att undkomma kylan så mycket som möjligt. I dag är det dock milt väder och vi har bara haft 16-18 minusgrader. Känns ju varm när en haft 25-30 minusgrader i flera dagar :)

Nu kollar Mange på På spåret med Sigge i famnen, Signe snarkar bredvid oss i soffan och jag käkar popcorn. En perfekt fredag :)

Tyck till