Rians i Provance

IMG_2422

IMG_2429

IMG_2428

image

image

I lördags kom vi fram till huset vi har hyrt här i Rians. Rians är en by i Provence, ungefär 2h från Nice. Supermysig liten by! Och huset. Oj oj. Väldigt franskt och charmigt.

På väg hit från flygplatsen körde vi lite kringelikrokar och försökte hitta så gott vi kunde utan GPS. Ett stopp blev det i Antibes för lunch och en snabbkik in i Cannes. När vi kom fram var det riktigt skönt att sätta sig på terassen där en kan blicka ut över stadens röda tegeltak.

Mange hämtade vi i Nice söndag kväll. Han fick stanna nån dag extra för att jobba hemma under helgen. Innan dess besökte vi Cannes en sväng till och åt sedan middag med Mange i Nice. Han hade med sig en GPS!!! Inget mer irrande med andra ord :)

I går var vi bara hemma i byn och tog det lugnt. Väldigt skönt. Vi tog en liten promenad i byn, åt lunch på ett av de få caféer som finns och åt sedan middag på den fina terassen. I dag åker vi till Cassis, som tydligen ska vara väldigt fint. Det blir spännande :)

Au revoir!

Tyck till