New York!

Lördag morgon lämnade vi Luleå för New York. Kom fram till ett pyttelitet hotellrum där vi tog en tuppis för att orka ta oss ut på stan och äta middag i någorlunda normal amerikansk tid. Besökte La Esquina som vi besökte förra svängen också. Åt supergoda fishtacos :) Höll sen ut till klockan nio då vi stupade i säng.

I dag har vi gått 20 000 steg och mina ben är helt döda. Har vandrat runt kring Lower Manhattan, Chelsea, Meatpacking District m.m. Började med lyxfrukost på ett franskt fik där de hade underbara scones med clotted cream. Bosie Tea Parlor hette det. Besökte sen kända High line park som är en gammal upphöjd tågrälsbana som de gjort mysigt promenadstråk av. Har varit på Chelsea Flea Market med Luleåbor vi träffat och lunchat på vår favvo Trailer Park Lounge. Ett måste för den som älskar Kitsch i samband med comfort food :)

Nu ska vi ta en tuppis innan vi tänkte ta en middag på Ericas favorit Joes Shanghai där tydligen deras soupdumplings är något alldeles särskilt :) Vi har haft en mysig dag med bra väder. Solen har varit framme hela dagen och vi bara går dit vi vill och gör vad vi känner för. Lyxigt :)

  

Inflygning till Newark med pyttelilla frihetsgudinnan under flygplansvingen. 

  

Nachos, salsa och guacamole på La Esquina. Så jäkla gott! Mexikanskt är ju som vår grej :)

       

Trailer Park Lounge. Där dricker en Margaritas till lunch. 

Tyck till