2014 till historien

2014 mini

Klicka på bilden för förstoring

2014 har varit ett bra år för mig, även om det som alla år finns stunder som föder oro och ledsamhet. Sammantaget känner jag ändå att 2014 var mitt år. Jag har fått vara frisk och började året hälsosamt och härligt. Mange drog iväg till Ryssland och jag till Umeå. Bodde hemma hos Erica i Umeå en månad och pluggade. Klippte håret kort, vilket var en (tror jag) viktig symbol för mig att jag var med i en förändring. Skrev c-uppsats och drog iväg till USA med Mange. Vi besökte New York, bilade ner till Washington och sen vidare till Nashville. Jag fick gå på Bluebird café! Kort efter det var vi med vänner i Hemavan och firade sen påsken i stugan i Kalix. Jag har umgåtts med vänner, promenerat i solen och fått arbeta som kurator för första gången. Tog upp ridningen igen och gick en nybörjarkurs i Western. Började rida två underbara hästar och var ute och sprang ibland. For till stugan i Övik med Mange, drev kossor och galopperade på sanden. Såg Rolling Stones i Stockholm och fick besök av vänner i ett somrigt Luleå. Firade Angelica & Per i Boden och gick på bröllop. Var en vecka i Spanien och tog hand om Vackerpojken på hemmaplan. Efter sommaren fortsatte jag att jobba samtidigt som jag påbörjade min sista termin på socionomprogrammet, vilket kändes ganska intensivt vissa stunder. Har pendlat lite till Umeå under terminen och nu börjar jag närma mig slutet på utbildningen.  Firade födelsen av Duo Nöjes webbplats på Cleo i början på december och julen tillsammans med Manges familj.

Jag gick in i 2014 med en positiv känsla. Jag var sugen på en förändring och att göra saker för min egen skull. Älskar att jag verkligen gjorde så, även om det hälsosamma livet känns lite långt borta nu såhär efter julledigheten ;) Ser verkligen fram emot 2015 och allt det underbara som jag verkligen hoppas att det för med sig.

Gott nytt år mina vänner!! Hoppas många drömmar slår in för er 2015.

 

Tyck till