20140422-222333.jpg

Påsken har varit fin! Vi var i stugan i Kalix tillsammans med mamma och pappa, syrran och hennes man och lilla Ebba. Tror ni att jag smälter något för denna söta lilla tös? När hon kom till stugan som påskkärring ♥ ♥ ♥

Tyvärr var det rekordlite snö denna påsk så det blev varken skidor eller skoter, men himla skönt att hänga i stugan iaf (trots matförgiftningar). Vi fick sol, god mat och de traditionsenliga våfflorna på altanen. Då är jag nöjd :) Och Signe var nöjd som fick smaka lite grädde som blev över :)

I dag har jag och min uppsatspartner Petra lämnat in våran uppsats! Sååå himla sköööööönt! Nästa vecka är det opponering, så än är det inte helt över. Blir vi bara godkända är jag nöjd!

Har känt mig ledig i dag för första gången på hur länge som helst, så jag har varit på gymmet, lunchat på stan, bytt till sommardäck och handlat. Och nu ligger jag i soffan (!!) och ser på Hart of Dixie (!!) OCH har hunnit planera morgondagens lunch (!!!!!). Känner mig som en ny människa. Så härligt.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

  1. 23 apr 2014 · 9:52 f mMaddo

    Bra jobbat med uppsatsen :)

Tyck till