Ny poddis ute :)

podcastcoverlinneaoerica

Det här är den stora irritationspodden! I detta avsnitt snackar vi om sånt som vi stör oss på, till exempel folk som tränger sig före i kön, gör skidåkarsnytningen eller nyser i händerna. Trots all irritation hoppas vi att ni tycker att det var lika roligt att lyssna på som det var för oss att spela in. Kolla gärna in våran facebooksida eller skriv en kommentar här i bloggen :) Puss & kram!

Gör såhär:

Klicka här för att hitta podden på iTunes eller gå som vanligt in på Podcast-appen i din iPhone, leta efter ”Linnéa & Erica’s Podcast” och ladda hem avsnitten direkt i din telefon. Det går även att lyssna på podden i din androidtelefon genom appen BeyondPod.

För er som inte har iTunes kan ni antingen klicka här: Lyssna på Linnéa & Erica’s Podcast – 9. ”Lite bakterier har väl ingen dött av”

Eller ladda ner filen här: Ladda ner Linnéa & Erica’s Podcast – 9. ”Lite bakterier har väl ingen dött av” (högerklicka och spara)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Tyck till