2011 gjorde jag & Melonen en roadtrip från San Fransisco till Austin under tre veckor. Så jäkla grym resa och jag peppar alla att göra en liknande då vi älskade det så himla mycket. 2012 fick jag spendera fem veckors praktik i Los Angeles och julen i Florida och nu är det (äntligen) dags för staterna att få ett besök av oss igen. Nästa måndag drar jag och Melonen till NY där vi tänkte spendera 6 dagar ungefär innan vi hyr en bil och kör ner mot Nashville. Vilka städer vi besöker på vägen och hur vi lägger upp tiden är inte bestämt, men det brukar ju bli ganska bra med spontanitet också. Vi blir borta lite drygt två veckor.

Jag är såååå himla peppad!! New York!! Nashville!!! Allt däremellan!!! WOHOOOO!!!! Visst hänger ni väl med här på bloggen? :)

Såhär såg det bland annat ut 2011. Mer om den resan finns att läsa under kategorin USA 2011.

4 SM sjalvutl

7 stracker

7 utsikt

10 2 uppriven

13 2 boots2

13 motljus

13 frozenyoghurt

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

 1. 24 feb 2014 · 1:35 e mMaddo

  Alltså jag är sååååå avis!!!
  Jag och Vidar var ju där i höstas och roadtrip i usa är bäst!
  I slutet av augusti ska jag till NY… Kommer inte hänga så mkt i city utan utanför där jag av au pair.
  Kommer bli sköj!

  Kramar!!

 2. 24 feb 2014 · 2:06 e mLisette

  Drömmen!

 3. 24 feb 2014 · 9:23 e mannelie

  Åååh vad roligt att hänga med er på ännu en usa-resa!! Vad roligt! Vi blev ju så inspirerad förra gången, jag gissar att den här gången inte kommer vara ett undantag :)

 4. 25 feb 2014 · 7:35 e mFrida

  Ooooof couurse att jag hänger med på er resa!!!
  Jag kommer nog sitta här vid min dator eller iPad och gråta mig igenom alla vackra bilder av avund! Haha :D Skämt åsido! Jag är sååå glad för er skull, att ni ska få göra den här resan! :) Ser så fram emot att få följa er!

Tyck till