Hallå där. Vad gör ni i dag? Jag har varit på promenad med vänner från cavaliergänget och sen gått en liten promenad i min gamla skog. Min gamla skog är alltså den skogen jag och Signe alltid gick i när vi bodde här i Umeå på heltid. Jag saknar den verkligen! Knackade på hos mina hyresvärdar också som jag inte sett sedan början på juni och blev bjuden in på  kaffe. Vi pratade om gitarrmuseum och OS, Signe snarkade i deras soffa och jag fick klappa på deras vovve Piccasso.

Nu är jag hemma hos mig och Erica och ska städa upp lite. Erica är borta i helgen men jag får besök i kväll och ska faktiskt dricka ett glas vin eller två. Eller tre. Det blir trevligt. Välkommen hit vettja!

Om du inte har något särskilt att göra just nu, i kväll, i morgon eller någon annan gång så vill jag tipsa om en rolig webserie som jag hittade i går. Den handlar om ett par som träffades den 1:a januari på skype och bestämde sig för att skypa med varandra varje dag under en månad. Patrick bor i LA och Cora bor i NY. Himla gullig grej!! Se den för sjutton. Det är 31 korta avsnitt typ 2-5 minuter långa vardera.

Du kollar på serien här.

7p10e

Här nedanför kan du klicka om du vill ha en spoiler. Gör inte det om du inte kollat klart på serien, okej? Lova!

Nu har du lovat!

Ja, och det tråkiga med serien är ju att jag till en början tänkte att ”men hallåå är det här på riktigt? Jag dör vad gulligt! Och men guud varför gör han såå? Varför säger hon så? osv.” Mycket känslor och skämskudden framme. Sen när jag fick veta att det inte var på riktigt blev jag ledsen.

Men ändå rolig grej, för en tittar ju på serien och tänker att det är på riktigt och undrar hur det blev med dem nu och sådär. Men nu vet vi att de inte är ett par på riktigt. Och det var väl ändå tur för jag tyckte att hon var lite för bra för honom. :)

 

 

Tyck till