Helgen har varit topp! Fredagen bjöd ju på riktigt fredagsmys tillsammans med M och i går var det tjejfest och massor med dans på krogen. Riktigt trevligt! :)

I morse kramade jag Melonen hejdå och styrde bilen mot Umeå. Jag kommer inte att träffa honom på tre veckor nu :( Det känns så himla tråkigt. Men han är så fin och jag är glad att jag har honom de flesta andra veckorna på året.

Väl i Umeå känns det ändå ganska bra. Jag har ju min roomie Erica som tar väl hand om mig :) I kväll har vi sett en dokumentär som heter Blackfish. Den handlar om inspärrade späckhuggare i diverse Sea Worlds. Så himla himla hemskt. Jag tycker att alla borde se den och sedan vägra att besöka något Sea World och aldrig titta på späckhuggare i fångenskap. Usch. Det är så man skäms över att vara människa.

Nu ska jag jaga ner Signe från sängen och sedan sova. Seminarium på skolan i morgon, så nu kör vi igen!

Tyck till