Jills Veranda

jillsveranda

Jag har länge haft en dröm om Nashville och jag älskar ju country, så när jag fick nys på att det här tv-programmet skulle börja sändas så blev jag så pepp! Jills Veranda är inspelat i Nashville och i varje avsnitt får Jill besök av en svensk kändis och så pratar de mycket om musik och sjunger och spelar lite. Roligt att lära sig lite mer om genren och få lite musiktips. Jag har tittat på de två första avsnitten med Titiyo och Kakan, and I like it! Undrar om en får hälsa på Jill i Nashville när jag kommer dit? Då vill jag spela Timing is everything med henne ;) Det går att titta på programmet på svtplay eller på SVT1 på onsdagar klockan 21!

  1. 30 jan 2014 · 6:41 e mFrida

    Ja visst är programmet mysigt!!! :) Underbar musik och jag älskar verkligen att man får veta mycket om musikens historia. Mycket intressant!

Tyck till