..så skulle jag önska mig lite pengar. Alltså jag är så sabla trött på att behöva leva så jädra snålt efter den 7:e varje månad, för då är liksom pengarna slut. Alltså SÅ TRÖTT! Jag vet att jag egentligen inte får klaga på det här eftersom jag har det himla bra, jag kan låna pengar av föräldrar/pojkvän som ställer upp och jag FÅR ju faktiskt pengar och jag har ju ändå BIL och HUND och GYMKORT och grejer som är lyx. Jag vet. Men jag vill inte låna pengar jag vill klara mig själv!!! På CSN då såklart, men ändå.

Jaja. Sen önskar jag mig också att min förkylning går över så att jag kan börja träna igen och att mina benhinnor pallar att jag springer i alla fall två gånger i veckan utan att bli skitsura och skitonda och hota mig med att omjagintesitterstilldåjävlar! Sen önskar jag också att jag kunde spela gitarr och skriva fina låtar som jag typ kunde leva på. Ja! Och att folk kan sluta använda #hashtags på en jävligt jobbigt sätt. Allvarligt! Det finns ju en bra grej med hashtags, men folk missbrukar den så det blir ju bara blaj. Och nej, hashtags funkar inte på facebook.

Sen önskar jag att Signe fick tillbaka sin hörsel, att mina nära får vara friska, att min bil går bra hem till Luleå i morgon och att Luleå Hockey vinner SM-guld. Jag önskar också bort min benägenhet att snoozea på morgonen. Den kommer att ställa till det för mig en vacker dag, jag vet det. Och så önskar jag att alla människor som köper danskt kött slutar med det och att de män som köper sex tappar kuken i en hemsk olycka. Jag vill också ha fred på jorden och harmoni mellan människor, att folk använder blinkers när de kör bil och att de packar varorna på bandet i affären på ett föredömligt sätt.

Okej det var allt.

Eller nej. Vikthets och smalhets vill jag också ha bort. Addera lite  stolthet och glädje i de fantastiska kropparna som faktiskt ofta fungerar otroligt bra istället.

Nu vågar jag inte önska mer, jag kan ju verka girig ;)

puss puss puss!

  1. 17 apr 2013 · 7:47 e mKajsa

    Önska får man alltid göra och jag skulle ärligt talat kunnat skriva allt det där själv. Inte för att jag lever på CSN nu men föräldrapenning är ju inte heller så bra, och här har jag inte ens börjat få någon än trots att jag bott här i 2,5 månad nu. Dom är lite sega med alla papper så vi lever på Markus stämpling och 9000 spänn på 3 personer är ju sådääääär ;) Men det går! På något sätt, och någon gång kommer det att vända och då jävlar ska jag uppskatta det!

    Nåväl, inte meningen att skriva värsta novellen, tänkte egentligen bara säja att jag förstår hur du känner och känner med dej.

  2. 18 apr 2013 · 6:17 f mMinna

    #menalltsåjagälskarsånahärhashtags

  3. 18 apr 2013 · 12:51 e mMalin

    Åh du skriver så bra! Ja Luleå vann iaf över Färjestad, tänkte allt på er då ;-) Våra män kanske jobbade samtidigt på ngn match?! Nog var min Johan uppe och jobbade på en av matcherna.. eller så var det ngn Skellefteå-match kanske… Ja, du ser så bra koll jag har på sambon ibland – och minnet är väl heller inte värst bra ;-)

    Kram!!

  4. 18 apr 2013 · 2:37 e mLinnéa

    I hear ya! Fasen så frustrerande det kan vara när man känner att pengarna inte räcker till, och särskilt att stå och vänta sådär som ni gör? Kan de liksom skynda på lite, eller?

    Men sen kan man ju skriva en ännu längre lista över allting som man är tacksam för, det är ju också viktigt att poängtera så att folk inte tycker att man är otacksam :) Men ibland måste man ju få önska sådär eller hur ;)

    Hoppas vi vinner på lotto snart, eller nåt va?

  5. 18 apr 2013 · 2:38 e mLinnéa

    jag HATAR dem! blä!

    ska nog till byn i kväll och se hockey, men antar att du vill se hemma med perry? annars kom förbi om du vill.

  6. 18 apr 2013 · 2:39 e mLinnéa

    haha, tack! :)
    jaaa! Så färjestad är liksom erat lag? Säkert var de nog på någon match tillsammans. M var ju där nere varje match så.. :) Kul om de träffats men synd att de inte visste något :)

    kram på dig med!

  7. 19 apr 2013 · 10:32 f mMalin

    Sv: Jajjemen det är vårt lag ;-) Men vad kul, vi bor precis på andra sidan älven av den arenan så vi bor väldigt nära :-) J var också iväg på ett par matcher där, men han kunde inte minnas att han sett din M (var ju tvungen att leta fram bild!) dock. De jobbar väl så intensivt i sitt ibland ;-)

    Kram!!

  8. 24 apr 2013 · 3:05 e mLinnéa

    Ja, M sa att i färjestad så finns det tydligen två olika pressläktare så det kanske är därför de inte sett varandra? Aja, kanske nästa säsong :)

Tyck till