2010 076

Nu har jag äntligen jobbat min sista dag…för ett tag. Har jobbat åtta av de nio senaste dagarna, men nu är jag ledig i hela sex dagar! Åh, det ska bli så härligt! Och på onsdag, vet ni vad som händer då? Jo, då kommer M hem! En månad sedan vi sågs så det kommer att bli såååå mys! favicon-2 Och hela veckan är fullspäckad med en massa roliga grejer!

I dag handlade jag en sväng efter jobbet, for sen och hämtade Signe och sen kom pappa förbi och bjöd på hamburgare. Efter middagen hjälpte han mig att städa, gullepapi, och dammtorkade hela nedervåningen och putsade två fönster :) Jag har nu bakat chokladbollar som har fått göra morotskakan sällskap i kylen. I morgon fyller ju jag 25, vet ni :) Tårtan gör jag i morgon!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

  1. 02 aug 2010 · 8:50 f mKattens

    Men mmm vad gott! Och vad kul att han kommer hem nu. Herregud så ni ska ha saknat! Kramis

Tyck till