Den magiska gränsen

Photo Booth1

Going twentyfive..

Det verkar finnas någon magisk gräns där vid 21 och 25åringar i fråga om hur de ser på sin ålder.

Scenario 1 utspelar sig på jobbet:
Jag till jobbarkompis1: Men hur gammal är du? Är du 87:a?
Jobbarkompis1: Oj, tack! Nej jag är 89:a.

Scenario 2 utspelar sig på jobbet:
Jobbarkompis2 till mig: Men hur gammal är du då?
Jag: Jag blir 25 på måndag.
Jobbarkompis2: Va!? Men oj, jag trodde du var mycket yngre
Jag: Oj, tack! :)

Ser ni skillnaden? :) Och att jag blir 25 på måndag!! Fyy!! Men här om dagen så hörde jag i alla fall två kvinnor samtala och då sa dom att livet började vid 40, så det lät ju i alla fall positivt. Det betyder ju att det inte är förbi.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

 1. 29 jul 2010 · 11:26 e mAnnaMalin

  Visst är det lustigt det där med åldern, speciellt där vi är nu?! Nyss ville jag bli äldre så att säga, nu (fyller 25 nästa år) så känner jag att runt 25 och 26, ja där kan jag stanna ett tag :P Tycker det var skönt att höra vad de positiva kvinnorna sa om åldern 40 iaf! Det handlar mkt om inställning I guess :P

  Vad FIN nya designen är, med nya headern och allt!

  Må gott tjejen! KRAM

 2. 30 jul 2010 · 1:32 e mCharlotte

  Ahhh shit jag blir 25 om en månad ungefär :(

 3. 30 jul 2010 · 7:10 e memelie

  Jag kan faktiskt tänka mig att livet börjar vid 40, för det är väl ungefär då man slutar bry sig så jävla mycket om vad alla andra tycker om en. Det är nog först då som man börjar fokusera på sig själv och sitt eget liv. Jag hoppas iallafall att det är så, haha!

  Fin bild på dig och Signe också :)

 4. 31 jul 2010 · 11:02 f mMadeleine

  och jag fyller 22 på torsdag!!=)
  Saknar dig Linnea kram till dig…. : )

Tyck till