Eftersom jag själv är på jakt efter nya fina, trevliga, härliga, roliga, söta, vackra bloggar att läsa så tänkte jag vara duktig först och tipsa er om tre av mina favoriter och så hoppas jag att du tipsar mig om tre av dina. Antar du utmaningen? ;)

kakan

Kakan
Kakans blogg har jag läst ganska länge och det är en tjej som är lika söt som sin blogg. En väldigt mysig blogg med fina bilder som är väldigt personlig. En kontrast till alla Dagens outfit-bloggar och det gillar jag! Sedan tycker jag att Kakan är väldigt vettig, klok och snäll, och det känns viktigt för en ”favoritblogg” :)

enbulle

En bulle ur ugnen
AnnLouise har en supergullig blogg! Roliga, fina bilder är typiskt henne och hon bjuder mycket på sina två (av tre?) sötnosar; bebisen Charlie och Cavalieren Esther. Det här är en väldigt härlig vardagsblogg!

AnnaMali

AnnaMalins Värld
Kanske var det AnnaMalins otroooligt söta vovve som fick mig att titta lite extra på den här bloggen, men faktum är att efter bara några dagar i min vetskap så är det här en av mina nya favoriter. AnnaMalin är väldigt söt och känns ödmjuk och vettig! Jag kommer att följa henne (& hennes lurviga sötnos) länge, kommer ni?

  1. 12 aug 2009 · 9:45 e mAnnaMalin

    Man vad GLAD jag blir!! Sötaste du, tack! :D Jag kände likadant när jag kikade in hos dig ska du veta :-) Detta kommer uppmärksammas hos mig med, och speciellt med tanke på att din kille också är sportjorunalist! Det är ju faktiskt helt galet och så himla kul :P haha!

    Ha en toppenkväll tjejen! :-) Kram!

  2. 12 aug 2009 · 10:15 e mzerendipity.se

    jag har antagit utmaningen! vilken rolig utmaning :D

    kram!

  3. 13 aug 2009 · 9:36 e mAnn-Louise [En bulle ur ugnen]

    Nämen åh!!! Nu blev jag alldeles jätteglad. TACK! :) Kramelikram

  4. 15 aug 2009 · 4:56 e mCharlotte

    Vad gullig du är då din sötpotatis!
    Hoppas du får en jättemysig kväll o krama lilla vovvan från mig :)

  5. 15 aug 2009 · 5:50 e mfreja

    håller helt och hållet med om att kakans blogg är grym! :D

Tyck till