Det finns ingenting som irriterar lika mycket i en blogg som sär skriv ningar. Att det ska vara så jäkla svårt! Visst, jag är inget underbarn när det gäller stavning och grammatik, men jag skriver inte fel heela heeeela tiden (hoppas jag, haha).

Det är nästan skrämmande hur dåligt folk skriver. Och det irriterar läsningen såååå mycket med en massa fel här och där, eller hur? Sådana bloggar orkar jag tyvärr inte med. (Men jag menar inte att man måste skriva helt enligt alla regler för den skull.)

Hoppas i alla fall att min blogg är en sådan som ni faktiskt orkar med :) heh

Men vad för slags bloggar gillar ni då? Vad gör att ni fastnar för en blogg? Om vi nu ska vända på det och vara lite positiva i stället :)

Själv gillar jag bloggar med bilder bilder bilder! Modebloggar går fetbort. Jag gillar när det är personligt och roligt och när den härliga personen bakom bloggen lyser igenom :)

  1. 10 nov 2008 · 1:55 f mBeyond the sun

    Men va då, du ska väl ut bilda dig till en sjuk sköterska? ;-)

  2. 10 nov 2008 · 7:11 f mCatti

    Åh jag vet! Så jävla irriterande! Typ ”Det ÄNDA jag skulle göra var..” eller ”jag tände lite VÄRME LJUS” osv.. Förbannat irriterande. :P

  3. 10 nov 2008 · 7:21 f mT H E R R E fotoblogg

    Jag gillar också bloggar med foton, om det nu inte är någon jag känner IRL, då gör det oignet om det inte är foton! :P Men hatar också modebloggar!

    Särskrivningar är sååå irriterande, och folk som typ skriver egenkligen eller endå eller sådan dålig stavning! :P

  4. 10 nov 2008 · 9:13 f mJasas

    Jag tycker om vardagsbloggar och där folk inte trackar ner på andra! :)

  5. 10 nov 2008 · 12:07 e mB E R G O D A L V A N A. C O M

    Många glömmer att flera av dem som skriver ”dåligt” kanske har dyslexi eller andra skrivsvårigheter därför tycker jag att det är onödigt att påpeka sådant här för tro det eller ej men det kan göra att många drar sig för att skriva. Jag kan garantera att du inte tog med det i tanken när du skrev detta. :/

    Annars så är en bra blogg för mig en blogg med fina foton och en person som skriver personligt men ändå inte berättar för mycket om sitt liv och/eller visar massa bilder på sig själv. Och dålig stavning skulle aldrig irritera mig om personen i sig verkar härlig.

  6. 10 nov 2008 · 2:41 e mAnn-Louise [En bulle i ugnen]

    Gillar också bildfyllda personliga bloggar. :)

    Kram

  7. 10 nov 2008 · 5:31 e mmonkan

    haha, jag är En av dessa människor med alla felskrivningar, Speciellt när jag ska kommentera i andras bloggar. Ligger ner och skriver, kanske därför det blir lite fel här och var..
    Jag tycker att detta med personlighet är viktigt i en blogg. Ska vara unik och man ska minnas den, Är inte heller speciellt intresserad av modebloggar. ha det:)

  8. 24 nov 2008 · 11:42 f mVeronica

    Håller med om att särskrivningar är belastande. Något annat irriterande är överförbruk av vokaler och utropstecken. Använd er istället av ett större ordförråd för att krydda era åsikter och meningar. Det gäller alla i detta forum.

Tyck till