Näthat

Uppdrag granskning i morgon klockan 20-21. Det ska onekligen bli väldigt intressant att se.

uppdrag

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

 1. 06 feb 2013 · 10:43 e mTove

  Fy sjutton vad upprörd jag blev av att se programmet! Att så många upplevt hot och rädsla enbart pga att de uttryckt och stått upp för sin åsikt. Att det får hända i ett modernt, demokratiskt och upplyst land som Sverige känns tungt. :(

 2. 07 feb 2013 · 1:16 f mLinnéa

  Ja verkligen. Det är så mycket känslor runtikring det där att man inte vet var man ska börja. Så himla himla tråkigt och sorgligt.

 3. 07 feb 2013 · 2:33 e mPeter

  Jag har som man fått flera direkta hot via mail. Har även fått anonyma telefonsamtal och brev i lådan som nån gått förbi med. Min snopp är avskuren i dussintal vid det här laget. Bara för att jag som man ifrågasatt feminismen. Sakligt och i god ton. Så dela gärna offerkoftan med mig. Jag kommer fortsätta kritisera feminismen iallafall.

 4. 07 feb 2013 · 6:48 e mLinnéa

  Hej Peter! Vad tråkigt att du har fått många hot, det är verkligen inte okej. Varken kvinnor eller män får hota någon bara för att man har olika åsikter.

  Men jag vill bara att du ska vara medveten om att bara för att man höjer sin röst och säger nej till något som inte är okej så innebär det inte att man tar på sig offerkoftan. Att säga att någon tar på sig offerkoftan tycker jag nedvärderar den personens åsikter. Men ja, det är ju bara min åsikt!

Tyck till